---


 
   
Publicaties
   
   
Certificaat
 

De Pompernikkel onderscheiden als 'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel'

Wij hebben bewezen dat wij aan meer dan 100 kwaliteitseisen voldoen die gesteld worden door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland. Daar zijn wij bijzonder trots op.

Met dit certificaat toon ik aan alle vakmanschap in huis te hebben en dat ik samen met de medewerkers ons continu inspan om klanten op de juiste manier te inspireren en adviseren . We zijn trots en plakken de sticker met het kroontje nu direct op de winkeldeur!

Meer weten over dit certificaat? Klik dan op de foto.

   
         
   
Certificaat
 

Ik heb deelgenomen aan het examen Wijnbrevet dat werd afgenomen op niveau 3 van de Stichting Dranken Examens Normering (SDEN) dit is een exclusieve uitgave van de Stichting Wijnacademie.
En ben geslaagd voor het wijnbrevet met een dikke 8 en 4 van de 6 wijnen goed voor het blind proeven.

   
         
   
Certificaat
 

Ook dit jaar zijn we weer onafhankelijk beoordeeld en er is kritisch gekeken naar 48 verschillende punten in onze winkel. Er wordt onder andere gekeken naar vakkennis, klantbenadering, assortiment, hygiëne, uitstraling e.d. Deze beoordeling is ook dit jaar weer bekroond met een prachtig Certificaat en we gaan ons aan de hand van dit Certificaat opmaken voor de wedstrijd Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland welke in 2015 plaatsvindt.

   
         
   

 

Ieder jaar opnieuw word door een onafhankelijke jury bepaald of we weer als gecertificeerd bedrijf mogen ondernemen.
Alles maar dan ook echt alles moet dan kloppen, niet alleen het assortiment maar ook zeker vak en product kennis, enthousiasme, klantbenadering etc.
Een van de zwaarste onderdelen is natuurlijk de hygiëne en dat gaat van persoonlijke verzorging tot schoonmaak roosters en temperatuur controle.

Kortom bij een gecertificeerde speciaalzaak bent u altijd aan het goede adres.

   
         
   
Certificaat
 
José Vleeming van het Liemers Gezicht, een digitale krant met onverwachte verhalen en verrassende foto's heeft ons geïnterviewd.
U kunt het interview lezen door op het plaatje hiernaast van het Liemers Gezicht te klikken of via deze link http://liemersgezicht.nl/
   
         
   

Nominatie Rabobank de Liemers Duivense ondernemer van het jaar 2013Duiven Post de Pompernikkel

 


Wij zijn trots te mogen vermelden dat de ondernemersvereniging MKB Duiven ons genomineerd heeft voor de verkiezing van de Rabobank De Liemers Duivense ondernemer van het jaar 2013.
Om het krantenartikel te lezen over onze nominatie in de Duiven Post klik dan op het rechter plaatje.

   
         
   

Delicious Delicious Kerstkoken deel 1

 


Ook zijn wij vermeld in het tijdschrift Delicious van december 2013 Kerstkoken deel 1
Klik op het rechter plaatje om het artikel te lezen.

   
       
 


 

  

 
De Pompernikkel | Thuvinestraat 39| 6921 BB Duiven | Tel/Fax 0316 - 26 88 65 | info@depompernikkel.nl ©2007 SamenOndernemend.nl